Aktuality - Juniorky,  Aktuality - Ženy,  Aktuality – Kadetky

Volejbalový víkend plný emocí pro naše týmy

Minulý víkend byl pro naše volejbalové týmy skutečně intenzivní a plný emocí. Na hřiště se dostaly kadetky, juniorky i ženy a předvedly, že každý zápas přináší nové výzvy.

Kadetky hrály v neděli od 9:00 do 13:00 v Raškovicích proti týmům SK Návsí a Palkovice. V prvním zápase proti tým SK Návsí to byl boj. Prohrávali jsme dokonce i 24:23, ale holky zabraly a set jsme vyhráli 26:24. V druhém zápase naše hráčky předvedly zlepšenou hru a bez problémů vyhrály. Oba zápasy vyhrály s výsledkem 3:0, čímž si zajistily výborný start do soutěže. Další zápasy našich kadetek můžete najít zde.

1.kolo U20 okresní přebor

Juniorky měly své zápasy v Třinci na 6. ZŠ, ale tentokrát se jim nedařilo podle představ. Proti relativně hratelnému soupeři Frýdlantu prohrály 3:1 a 3:0. Hlavní problémy se projevily na příjmu a servisu, kde tým nepodal svůj nejlepší výkon, což mělo zásadní vliv na celkový výsledek. I přes tyto porážky věříme, že se z tohoto víkendu poučí a vrátí se ještě silnější. Další zápasy našich juniorek můžete najít zde.

Ženy nastoupily v pondělí večer v hale v Bystřici, kde se utkaly s týmem Kozlovic. Bohužel zápas skončil naší porážkou 3:1, ale tým ukázal bojovnost a nasazení, které nám v budoucnu určitě přinese lepší výsledky. Další zápasy našich žen můžete najít zde.

Děkujeme všem hráčkám za jejich úsilí a fanouškům za podporu. Těšíme se na další zápasy a věříme, že příští víkend přinese další výhry!

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *